X
تبلیغات
رایتل
شنبه 1 مهر‌ماه سال 1396

مهاجرت از طریق کارآفرینی در استان Ontario

در برنامه جدید پذیرش کارآفرینان شرایط جدیدی اعمال شده است که بطور مختصر بشرح ذیل می باشد :
•    دارا بودن حداقل 800.000 دلار کانادا بعنوان دارایی خالص
•    سرمایه گذاری حداقل 500.000 دلار کانادا (از همان 800.000 دلار دارایی خالص)
•    ارائه یک طرح توجیهی (Business Plan) قابل قبول استان
•    پیش بینی و نهایتا" ایجاد حداقل دو شغل در طرح توجیهی مربوطه
•    حداقل 3 سال سابقه مدیریت یا مالکیت یک بیزنس در 5 سال گذشته
•    حداقل مدرک زبان مورد نیاز CLB5 می باشد که معادل IELTS5 است. (ارائه مدرک مذکور بعد از پایان دوره ویزای کاری 2 ساله خواهد بود.)
نحوه پذیرش :
الف- نحوه پذیرش بصورت امتیازبندی می باشد، بدین معنی که متقاضیانی که دارای امتیازات بیشتری می باشند در اولویت قرار خواهند داشت.
ب- در صورت احراز شرایط و کسب امتیاز لازم، ابتدا به متقاضی یک اقامت 2 ساله کاری میدهند که در این مدت متقاضی موظف است طرح توجیهی خود را اجرا نماید.
ج- در صورت اجرای کامل طرح توجیهی مربوطه، استان انتاریو با اقامت دائم متقاضی موافقت خواهد نمود.
نکته : در زمان 2 سال اقامت کاری جهت اجرای طرح توجیهی، لازم است متقاضی در هر سال حداقل 9 ماه در استان انتاریو ساکن باشد.منبع : مهاجرت کانادا 2017
 
جدول کلی امتیازات
•         •    
50.         تجربه کاری
90.         مبلغ سرمایه گذاری
20.         تحصیلات و زبان انگلیسی
160.         جمع کل
 
 







نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
ایمیل :
وب/وبلاگ :
 X 
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد